Loket Leefbaarheid zoekt bewonersprojecten om financieel te steunen

nieuws

Het Loket Leefbaarheid Groningen ondersteunt gezamenlijke plannen van inwoners van de provincie met een bijdrage van maximaal 10 duizend euro.

Het project moet bijdragen aan de leefbaarheid. Het kan bijvoorbeeld gaan om een investering, een evenement of professionele ondersteuning. Belangrijk is dat het een nieuw initiatief is, waar verschillende organisaties of dorpen aan meedoen en dat je kunt laten zien dat veel mensen dit graag willen, dus dat er draagvlak voor is. Het project moet binnen een jaar klaar zijn.

Mensen die een idee hebben voor hun buurt of dorp, maar nog op zoek zijn naar tips en geld, dan kunnen zij bij het Loket Leefbaarheid Groningen informeren naar de mogelijkheden. Het beschikbare budget wordt namelijk nog niet volledig benut.