Grootschalige charmeactie voor bezoekers Stad: ‘Leuk dat je er bent ja!’

nieuws
Foto: Rijkswaterstaat via Groningen Bereikbaar

Het programma Gastvrij Groningen houdt aanstaande zaterdag een grootschalige charmeactie op elf locaties in en om de stad, om bezoekers te informeren over de werkzaamheden rond het Julianaplein.

Dit is het laatste weekend voordat de grote werkzaamheden aan het plein beginnen. Daardoor is het enkele maanden lastig om de binnenstad te bereiken. Op drie P+R locaties, in de wijk Helpman, het Overwinningsplein, de Woonboulevard, het Sontplein en op drie locaties in de binnenstad delen gastvrijheidsteams voorverpakte en bedrukte bonbons uit aan bezoekers van de stad, inclusief een kaartje met verwijzing naar de werkzaamheden.

De charmeacties komen voort uit het programma Gastvrij Groningen en zijn bedoeld om iedereen welkom te heten in de stad, onder de noemer ‘Leuk dat je er bent ja!’. Dit vooral op momenten van hinder of oponthoud zoals tijdens de wegwerkzaamheden.

Het programma Gastvrij Groningen wordt uitgevoerd en gefinancierd in opdracht van Het Fonds ondernemend Groningen, de gemeente en Groningen Bereikbaar. Ook Koninklijke Horeca Nederland en de vier Groningse bedrijvenverenigingen zijn bij het programma betrokken.

Deel dit artikel: