Dizkartes haalt geld op voor Wensambulance Noord-Nederland

nieuws

Studentenvereniging Dizkartes haalt tijdens haar jaarlijkse Charity Week geld op voor de Wensambulance Noord-Nederland.

De vereniging houdt haar Charity Week ditmaal van 14 t/m 18 februari. Ze zetten zich jaarlijks in voor een goed doel en ditmaal viel de keus op de Wensambulance. Die zet zich in om voor mensen die terminaal ziek zijn, een laatste wens te laten uitkomen.

Dankzij de aangekondigde versoepelingen voor de horeca kan Dizkartes dit jaar weer meer fysieke activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Zo vindt er een veiling plaats. Er zijn echter ook online activiteiten. Zo kunnen studenten bieden op plantenstekjes, deelnemen aan een silent disco en meedoen aan een eigen versie van ‘The Masked Singer’.

De opbrengst van de Charity Week wordt op vrijdag 18 februari bekendgemaakt. Dan ook wordt het geld uitgereikt aan vertegenwoordigers van de Wensambulance.