Agenten in de dop waarschuwen Vinkhuizenaren voor fraude

nieuws
Foto: Politie Groningen-West via Instagram

De vijftien Politiekids uit Vinkhuizen hebben dinsdagmiddag een fraudepreventie-actie gehouden in Vinkhuizen. De jonge agenten in de dop gingen de deuren langs om bewoners te waarschuwen voor verschillende vormen van fraude.

Tijdens de politie-actiedag kregen bewoners onder andere informatie over fraude met bank-helpdesks, neptelefoontjes van politieagenten en werden ze gewaarschuwd voor andere manieren waarop criminelen zich voordoen als werknemers van overheidsinstanties. Alle bezochte bewoners kunnen alle informatie van de ‘kids’ nog eens rustig teruglezen in de folder die ze kregen uitgereikt.

De agenten van het Team Groningen-West aan de Diamantlaan zijn tevreden over de actie: “Het was een super mooie middag”, zo schrijft een agente van het team op Instagram. ooi om te zien hoe het contact verliep tussen de Politiekids en de bewoners!”

 

Deel dit artikel: