Vanaf volgende week extra buslijn tussen Zoutkamp en Zernike in ochtendspits

nieuws
Foto Andor Heij. Bus Qbuzz

Qbuzz wijzigt vanaf aanstaande maandag de dienstregeling voor enkele buslijnen in Groningen. Zo zet de busvervoerder onder meer een extra spitslijn in, tussen Zoutkamp en de Zernike Campus.

Vanaf maandag rijdt er tussen 07:00 uur en 11:00 uur een nieuwe lijn 66 vanaf Zoutkamp, via Winsum en Kardinge, naar de Zernike Campus. Deze lijn sluit aan op de collegetijden op de campus en vervangt de extra ritten op lijn 65 tussen Zoutkamp en het Hoofdstation.

Ook wijzigen de vertrektijden van enkele stads- en streeklijnen in Groningen, onder meer van de lijnen 5,6,61, 65, 71, 160 en 178, met enkele minuten vanaf zondag 24 oktober. Deze wijzigingen zijn te vinden op de website van Qbuzz.