Wethouder Carine Bloemhoff opent geblinddoekt Speelfestival De Wijert

nieuws
Foto: Speeltuincentrale.

Wethouder Carine Bloemhoff opent op maandag 9 augustus het Speelfestival van De Wijert. Ze is vervolgens de eerste kandidaat voor de ‘Challenge your taste’-test. Daarbij mag ze geblinddoekt iets proeven.

De Speeltuin van MFC De Wijert aan de P.C. Hooftlaan is van 9 t/m 13 augustus omgetoverd tot mini-camping, met elke middag allerlei zomerse activiteiten voor kinderen. Op het programma staat onder meer hutten bouwen, workshops worstelen, springen op luchtkussens en een Afrikaanse middag.

Door het coronavirus gaan veel gezinnen nu niet op vakantie. Daarnaast zijn er ook veel gezinnen die geen geld hebben om op vakantie te gaan. Speciaal voor deze kinderen organiseert de Speeltuincentrale in elf verschillende speeltuinen een Speelfestival.