Vanaf maandag rijdt Arriva weer met volledige dienstregeling; extra lange treinen voor extra drukte

nieuws
Foto: Ramon Vreeman

Arriva houdt vanaf volgende week rekening met een toenemend aantal reizigers. Dat maakte de vervoerder dinsdagochtend bekend. Vanaf aanstaande maandag rijdt Arriva daarom weer met de volledige dienstregeling.

Arriva biedt treinreizigers vanaf maandag 23 augustus weer meer reismogelijkheden, onder andere door de inzet van extra spits- en sneltreinen.

“Ook rijden we met onze bussen weer de standaard dienstregeling met extra ritten op enkele lijnen”, zo schrijft Arriva. “ Zeker aan de start van het nieuwe schooljaar is extra drukte te verwachten. Arriva monitort dagelijks het gebruik en de bezetting van haar bussen en treinen en stuurt bij waar nodig en mogelijk.”

Het volledige overzicht van extra bussen en treinen is te vinden op de website van de vervoerder.