Noorderzon weet WIES te strikken voor geannuleerd Maestrale

nieuws
Foto: Wouter Holsappel

De organisatie van Noorderzon heeft indiepopband WIES weten te strikken voor een optreden dinsdagavond om 21.30 uur. Op dat tijdslot stond Maestrale gepland.

Maestrale, een trio uit de Noord Italiaanse regio Ligurië bestaande uit Filippo Gambetta, pianist Fabio Vernizzi en fiddler Sergio Caputo, annuleerde afgelopen weekend de voorstelling. De organisatie van Noorderzon kwam daarmee met een gat in de programmering te zitten. Uiteindelijk lukte het om de Amsterdamse band WIES te strikken. WIES bestaat uit zangeres Jeanne Rouwendaal, bassist Tobias Kolk en drummer Jasper Meurs. Ze leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam. Twee jaar geleden wonnen ze de Grote Prijs van Nederland.

Het optreden van WIES vindt dinsdagavond om 21.30 uur plaats. Meer informatie vind je op de website van Noorderzon.

Beluister hieronder WIES – Soms is het te Laat

Deel dit artikel:
Adverteren?