“Dinsdag weinig ruimte voor de zon, op vrijdag weer een twintiger op de thermometer”

nieuws
Foto: Robert van der Veen - niekerknieuws.nl

Na een aantal dagen met regenbuien wordt het vanaf dinsdag droger. Hoewel volgens OOG-weerman Johan Kamphuis de zomerse temperaturen niet direct terug gaan keren.

“Dinsdag trekken er wolkenvelden over het land en is er weinig ruimte voor de zon”, vertelt Kamphuis. “Het blijft overwegend droog en bij een matige noordenwind, windkracht 3, is het bij 17 graden behoorlijk fris. Woensdag zijn de wolkenvelden opnieuw hardnekkig. Bij rustig en droog weer wordt het dan opnieuw 17 graden.”

“Op donderdag laat de zon zich weer wat meer zien en wordt het met 19 of 20 graden ook al weer wat warmer. Op vrijdag wordt het met af en toe zon 20 of 21 graden. Het lijkt erop dat tijdens het weekend de temperaturen weer wat naar beneden gaan. Ook neem de kans op een buitje dan toe.”

Meer informatie over het weer vind je op deze pagina.

Deel dit artikel: