De Staat, Racoon, Chef Special, Krezip en Danny Vera naar Hullabaloo in Stadspark

nieuws
Foto Suzan de Grijs: Bekendmaking line up Hullabaloo festival

De line-up van het Hullabaloo Festival op 28 augustus in het Stadspark is bekend. Er zijn optredens van onder meer De Staat, Racoon, DI-RECT, Danny Vera, Krezip, Froukje en Chef Special.

Ook de hiphop is goed vertegenwoordigd, met De Jeugd van Tegenwoordig, Frenna en Kris Kross Amsterdam. Andere namen van optredende artiesten zijn Kevin & The Animals, The Vices, Antoon, Fokke Simons, Carista, Philou Louzolo, Festimi Soundsystem, Tjade, Julien Simmons en Coco Coquelicot.

Volgens organisator 4PM streeft het Hullabaloo Festival naar de ultieme festivalervaring, met een diverse origineel randprogramma voor een divers publiek. Vorig jaar ging het festival niet door vanwege de coronapandemie. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.