”Corona doet gekke dingen met je. We gaan het restaurant weer terugbrengen naar het Fust”

Van wilde nachten vol alcohol en gedans naar een menukaart met kaarslicht. Het nachtcafé ’t Golden Fust in de Poelestraat gaat ook open als restaurant. 

Het nachtcafé blijft voor feestgangers na 22.00 ’s avonds gewoon open. Mits de coronamaatregelen het toelaten. Een reden om het restaurant te openen kwam ook voort uit de coronacrisis. “We waren er vanuit gegaan dat restaurants eerder open mochten dan cafés. Dus dat was wel echt een reden voor ons om het restaurant te openen” vertelt de eigenaar van ’t Golden Fust Vincent van der Schuur.

Bij het openen van een restaurant hoort ook een nieuwe keuken. Hier wordt straks vooral lokaal gekookt. “We proberen zo veel mogelijk uit de streek  te halen. We hebben bijvoorbeeld de wijnen bij een ondernemer in de stad gehaald” vertelt van der Schuur.

‘T Golden Fust hoopt volgende week zaterdag de deuren te kunnen openen.