Stemmen op Nanneke Jager voor Sociaal Werker 2021 kan vanaf vandaag

nieuws
Foto via WIJ Groningen

Nanneke Jager is één van de drie genomineerden voor de titel Sociaal Werker 2021. Vanaf dinsdag kan er op de Groningse kandidaat gestemd worden.

Jager is buurtwerker van WIJ Groningen en medewerker van multicultureel vrouwencentrum Jasmijn. “Een echte vakvrouw”, aldus WIJ-manager Jolanda Ingeneeger. “Een parel in de wijk, die door middel van haar aanpak de wachtkamer leeg houdt. Een voorbeeld voor vele sociale werkers.” Ook in multicultureel vrouwencentrum Jasmijn is Jager onmisbaar, zo stelt directeur Alice Thijs: “Wat Nanneke doet en voor elkaar krijgt zet echt zoden aan de dijk. Ze haalt het beste uit de wijkbewoners en zet ze op een hoger plan.”

Stemmen op Jager kan vanaf vandaag tot 15 mei 2021 via de website van de prijs. Op 26 mei wordt bekend gemaakt wie met de eer gaat strijken.

Begin maart sprak OOG al met Jager over haar nominatie.

Deel dit artikel:
Adverteren?