Fitter Kerst: dammen en bewegen voor het UMCG Alzheimerfonds

nieuws
Foto: bcreavis from FreeImages

Bedrijven en organisaties van Healthy Ageing Network Northern Netherlands doen op donderdag 17 december mee aan het online dam-en beweegevent Fitter Kerst plaats. Opbrengsten uit sponsoring en een veiling gaan naar het UMCG Alzheimerfonds.

Het spel wordt gespeeld op het online damplatform Lidraughts. Deelnemende bedrijven en organisaties kunnen collega’s afvaardigen, die namens de organisatie het damtoernooi speelt. Anderen kunnen deelnemers sponsoren en meedoen aan de veiling. De opbrengsten gaan naar het UMCG Alzheimerfonds.

De Groninger damgrootmeester Wouter Sipma, HANNN directeur Daan Bultje en dampedagoog Bert Dollekamp zullen live commentaar geven bij het event. Ook schuift een onderzoeker van het UMCG Alzheimerfonds en zijn live homeworkouts verzorgd door Decathlon-bootcampinstructeur Sjoerd ten Asbroek.

Donateurs, deelnemers en sponsors kunnen zich wenden tot de website van het Alzheimerfonds van het UMCG of een mail sturen aan dit adres. Doneren kan ook via de Geef-actie.

Deel dit artikel: