Donar opent drive-thru voor seizoenskaarten

Om aanvragers en houders van Gold Cards, seizoenkaarten of BBC-kaarten in de gelegenheid te stellen om deze ‘coronaproof’ af te halen opende basketbalclub Donar vrijdag een speciale drive-Thru in de parkeergarage van MartiniPlaza.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus konden kaarthouders hun product tot nu toe niet fysiek afhalen bij MartiniPlaza. Nu kunnen de kaarten toch afgehaald worden met de auto of fiets. Op twee dagen kunnen kaarthouders ook een Donar Magazine en een bobblehead van Thunder afhalen. Gold Cardhouders en BBC-leden ontvangen ook nog een Donar Gift Card voor de Donar Fanshop.

Alle Gold Card-houders, seizoenkaarthouders en BBC-leden ontvingen een e-mail om een tijdvak te kiezen voor het afhalen van hun kaarten. De drive-Thru is op vrijdag 20 november open van 13.00 tot 18.30 uur en op zaterdag 21 november van 09.30 tot 13.00 uur.

Deel dit artikel: