TikTok-Tammo hijst regenboogvlag voor diversiteitweek Alfa-college

Internetsensatie Tiktok-Tammo hijst voor de diversiteitweek van het Alfa-college op meerdere locaties de regenboogvlag. Met deze week wil het Alfa-college vieren dat iedereen verschillend is en dat iedereen er mag zijn.

”Ik zou eigenlijk willen zien dat we leren elkaar verschillen de waarderen. Dat we ontdekken dat onze verschillen boeiend, avontuurlijk en inspirerend zijn” zegt Maurits Stevens, medewerker van het Alfa-college.

Het hijsen van regenboogvlaggen is nog maar het begin van de diversiteitweek. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er aandacht besteed aan diversiteit door online filmpjes en interviews. Op deze manier leren leerlingen beter de verschillen in de samenleving te ontdekken.

De regenboogvlaggen blijven tot en met donderdag hangen.