Restaurant in Stad bezorgt kunstwerkjes bij bestelling

nieuws
Foto: Barra

Iedereen die bij restaurant Barra eten afhaalt of laat bezorgen, kan voor vier euro extra een klein kunstwerkje meebestellen. Op deze manier willen ondernemers Boudewijn Brink, Mark en Dave Pretorius kunstenaars een hart onder de riem steken tijdens de coronacrisis.

Het kunstwerkje kan verschillende vormen hebben, het kan een schilderijtje, poster, beeldje, strip of zelfs een online optreden zijn. Maar wat je precies krijgt, is een verrassing. De volledige opbrengst gaat direct naar de kunstenaar.

“Met z’n allen zitten we in hetzelfde, stomme corona-schuitje”, vertelt Boudewijn Brink. “Om elkaar te supporten, hebben we dit toffe plan bedacht. We willen de kunstenaars en artiesten die hebben bijgedragen aan ons horecaconcept Barra, een steuntje in de rug geven.”

Deel dit artikel: