Fietser geschept door auto op Wilhelminakade

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een fietser is zaterdagmiddag geschept door een personenauto op de Wilhelminakade. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur ter hoogte van de kruising met de Leliesingel. “Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend”, vertelt Ten Cate. “Een fietser en een auto kwamen met elkaar in botsing.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Hulpverleners zijn zich direct gaan bekommeren om de fietser. Al snel werd duidelijk dat deze niet gewond was geraakt. De persoon hoefde dan ook niet mee naar het ziekenhuis.”

De politie heeft onderzoek gedaan naar de precieze toedracht. Volgens Ten Cate hebben zowel de fiets als de auto enige schade opgelopen.

Deel dit artikel: