Werkzaamheden veroorzaken brand in kozijn van woning

nieuws
Foto: Raymond Meter - meterfotografie.nl

De Groninger brandweer moest woensdagochtend in actie komen voor een brandend kozijn van een woning aan de Mauritsstraat. Dat meldt Raymond Meter van de incidentenwebsite meterfotografie.nl.

De melding van de brand kwam rond 11.20 uur binnen bij de hulpdiensten waarop een tankautospuit ter plaatse werd gestuurd. “Aan de woning werden werkzaamheden verricht”, vertelt Meter. “Schilders waren met een kozijn bezig waarna er door nog onbekende oorzaak brand in het kozijn ontstond. De brandweer was snel ter plaatse. Brandweerlieden hebben een deel van het kozijn en een stuk van een muur weggehaald om goed bij de vuurhaard te kunnen komen. Met één straal hogedruk werd de smeulbrand onder controle gebracht.”

Er wordt onderzoek gedaan hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Deel dit artikel: