‘Wij waren de gehele avond zichtbaar aanwezig’

nieuws
Foto: Handhaving Groningen

Dit weekend zijn een BOA en een toezichthouder van Havenwezen op surveillance geweest in de diepenring van Groningen.

‘Hierbij zijn wij gezamenlijk wezen surveilleren door de mooie diepenring van de stad. Samen zijn wij langs enkele overlast locaties gevaren. Wij hebben toch nog meerdere schippers moeten aanspreken op hun snelheid. Ook hebben wij meerdere boten, die onjuist aangemeerd lagen, voorzien van een brief waarin staat wat de regels zijn en dat zij een week de tijd hebben om zich te verplaatsen, anders bestaat de mogelijkheid dat het vaartuig verwijderd wordt.

Verder waren wij de gehele avond zichtbaar aanwezig. Het was een rustige avond op het water, mooi om te zien dat er met respect en weinig overlast door de diepenring gevaren wordt’, meldt de Insta van Handhaving Groningen..

Deel dit artikel: