Nieuwe winkel Books4life opent op 11 juli

nieuws
foto door: Elin Stil

Books4life Groningen heropent op zaterdag 11 juli haar winkel op een nieuwe locatie in winkelcentrum Paddepoel, in het voormalige bankfiliaal op de hoek van de Zonnelaan en de Eikenlaan.

Kinderburgemeester Floor verricht om 12.30 uur de openingshandeling. Vanaf 13.00 uur zijn de klanten welkom. De hele middag zijn er acties, zoals boeken voor de prijs van 1 euro, en een gratis boek bij aankoop van drie exemplaren. De bezoekers krijgen een lekkernij en er is een grabbelton voor de kinderen.

Books4life Groningen bevond zich sinds november 2016 aan de Dierenriemstraat. De winkel heeft een vaste schare kopers van laag geprijsde boeken, en mensen die hun overtollige maar nog goede boeken doneren. Door deze boeken weer te verkopen wordt een opbrengst gegenereerd waarvan 90% naar goede doelen gaat. De helft komt ten goede aan Amnesty International en Oxfam Novib en de andere helft aan vier geselecteerde kleinschalige projecten.