Brandweer rukt uit voor vermeende gaslekkage Bezettingslaan

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De Groninger brandweer moest dinsdagavond in actie komen aan de Bezettingslaan in de wijk Laanhuizen. Bewoners roken een vreemde lucht.

De melding van een aardgaslekkage kwam rond 20.30 uur binnen bij de hulpdiensten die daarop een tankautospuit ter plaatse hebben gestuurd. “Wij zijn na aankomst direct een onderzoek gestart”, vertelt brandweerwoordvoerder Jesse Mol. “We hebben verschillende metingen uitgevoerd maar daarbij hebben we niets aangetroffen. Daarop zijn we al vrij snel weer teruggekeerd naar de kazerne.”

Volgens incidentfotografen werd de vreemde lucht geroken bij een flat. “Behalve het uitvoeren van metingen heeft de brandweer ook twee scooters onderzocht die in een loze ruimte bij de ingang van de flat stonden geparkeerd”, vertelt Mike Weening van Weening Fotografie. “Dit onderzoek heeft ogenschijnlijk ook niets opgeleverd.”

Foto: Mike Weening – Weening Fotografie
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: