OBS de Ploeg is druk met voorbereiding van terugkeer leerlingen

Komende maandag is het weer een beetje terug naar normaal voor de kinderen van basisschool OBS de Ploeg. Helaas nog niet met de hele klas, maar voorlopig met de helft van hun klasgenootjes.

Om de school zo veilig mogelijk te maken is de conciërge al dagen bezig met het corona-proof maken van het gebouw. Zo worden door de hele school dispensers opgehangen met desinfecterende gel. De belangrijkste anti corona maatregel, afstand van elkaar houden, is helaas niet altijd na te leven.

Ondanks de sluiting van de scholen hebben de kinderen niet stilgezeten. Ze volgden huis de lessen die hun meesters en juffen gemaakt hadden via internet. Ouders werden ingeschakeld om de kinderen zoveel mogelijk te helpen.  De lessen gaan nu rustig weer beginnen. De school doet dit om te inventariseren hoe de coronacrisis heeft ingegrepen in de levens van de kinderen.

Deel dit artikel: