Streep door Noorderzonfestival en Stadspark Live

Doordat er vanwege de coronomaatregelen tot 1 september geen festivals gehouden mogen worden gaat er een streep door het populaire cultuurfestival Noorderzon.

De meeste activiteiten voor de 30e editie zouden tussen 13 en 23 augustus plaats vinden in het Noorderplantsoen. Een groot deel van de programmering was al rond.

Ook Stadspark Live dat op 20 juni op de Drafbaan in het Stadspark gepland stond gaat niet door. Onder meer Iggy Pop, Kensington, The Script en Rag n Bone Man zouden spelen. Ook het concert van Geen Day en Weezer op 14 juni in het Stadspark is geschrapt.

Diverse andere evenementen waren al eerder door de organisatoren zelf afgelast. Het kabinet maakte dinsdagavond bekend dat de festivals verboden worden om een opleving van het coronavirus te voorkomen.

Deel dit artikel: