Stichting ‘Doneer een Mondkapje’ bezorgt tienduizend mondkapjes bij Martini Ziekenhuis

nieuws
Foto: Зеледеев - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7359859

Stichting ‘Doneer een Mondkapje’ heeft donderdagmiddag tienduizend gecertificeerde mondkapjes afgeleverd bij het Martini Ziekenhuis.

De stichting leverde de mondkapjes af met de speciale vrachtwagen, die speciaal voor de landelijke doneer-actie beschikbaar is gesteld en bekleed met de sponsoren van de actie. Volgens de stichting werd ‘zelden een vrachtauto zo enthousiast ontvangen door een ziekenhuis’.

De inzamelingsactie heeft, volgens de stichting, inmiddels ruim 650.000 euro aan donaties ontvangen, een bedrag goed voor de inkoop van ongeveer 500.000 mondkapjes. “Dat lijkt veel, maar het publiek wordt nog steeds opgeroepen om te doneren. De coronacrisis is nog lang niet voorbij en de behoefte aan mondkapjes blijft onverminderd groot. Doneren kan via www.doneereenmondkapje.nl

Deel dit artikel: