17-jarig meisje opnieuw vermist na weglopen uit instelling

nieuws
Foto: Politie

De 17-jarige Larissa Sinnema is eind maart weggelopen uit een instelling. Het uit Drachten afkomstige meisje verbleef tot deze laatste vermissing in een instelling in Hengelo, voorheen verbleef ze in verschillende instellingen in Groningen.

De politie is een zoekactie gestart naar het meisje. In voorgaande jaren liep het meisje meerdere keren weg uit Groningse instellingen. De kans bestaat dus dat zij in de Stad gezien is. Maar omdat ze bij haar voorgaande vermissingen meestal in Leeuwarden teruggevonden is, vermoedt de politie dat ze ook nu in de Friese hoofdstad is.

Er zijn grote zorgen om het welzijn van Larissa, omdat er sinds begin april niemand meer wat van haar vernomen heeft. Larissa wordt mogelijk tegen haar wil vast gehouden.

Larissa is 165 cm lang, is blond/rossig en heeft blauwe ogen. Als u informatie heeft over deze vermissing, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen via 0800-6070.