Veiligheidsregio start posteractie om ‘anderhalvemeterregel’ te delen via het raam

nieuws
Foto: Veiligheidsregio Groningen

“Als je een frisse neus gaat halen of boodschappen gaat doen: Houd 1,5 meter afstand.” Met een postercampagne wil de Veiligheidsregio Groningen, naast de campagne die ze zondag begon met videoboodschappen van bekende Groningers, ook de rest van de inwoners inzetten om deze boodschap te verspreiden.

Inwoners kunnen via deze link zelf een poster downloaden om voor het raam te hangen. Op deze manier hoopt de Veiligheidsregio de bewustwording over de ‘anderhalvemeterregel verder door te laten dringen in Groningen.“De maatregelen hebben een grote impact op het leven in onze provincie en zal voor veel mensen een flinke logistieke puzzel zijn. Toch hebben we de hulp van alle Groningers nodig om dit virus te bestrijden”, zo schrijft de Veiligheidsregio op zijn website.

De poster is te downloaden in A4 en A3 via de website van de Veiligheidsregio Groningen.

Deel dit artikel: