Drugsdealer ingerekend aan Sontplein

nieuws
Foto: e-Magine Art via Flickr (CCY 2.0)

De politie heeft op 6 februari in Groningen een 20-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden voor het bezit en de handel in verdovende middelen.

De man werd op heterdaad betrapt bij de verkoop van verdovende middelen die hij op de digitale berichtendienst Telegram te koop had aangeboden. Daarop begon de politie met een onderzoek en kwam de verdachte in beeld.
Hij werd op het Sontplein in Groningen aangehouden tijdens een overdracht van verdovende middelen. De man had de koper honderd XTC-pillen verkocht.

Bij het doorzoeken van zijn auto werden nog eens zeven XTC-pillen, een zakje cocaïne, een mes, drie boksringen en een vals briefje van 50 euro in beslag genomen. Dat lot trof ook de auto van de verdachte. In een woning in Groningen waar hij regelmatig verbleef, werd nog een tasje met ongeveer honderd XTC-pillen en verschillende zakjes met kleine hoeveelheden MDMA-poeder, amfetamine en cocaïne gevonden. De verdachte is inmiddels weer vrij, maar moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Deel dit artikel:

 1. En gewoon weer op vrije voeten!!!

  Moet zich binnenkort naar de rechtbank begeven om zijn taakstrafje in ontvangst te nemen!
  Kan hij, onderweg daar naar toe, weer fijn dealen.
  Heel wat ouders willen deze criminelen hartelijk bedanken voor het kapotmaken van hun kinderen!

  In wat voor land leven we eigenlijk?

 2. Goed dat een dealer gepakt wordt. Goed dat ie een straf krijgt. Wel een paar kortzichtige reacties.
  Klopt, in Hongarije zijn de straffen m.b.t. drugs erg hoog. Filipijnen ook trouwens, en nog vele landen. Hoewel Roelf B een voorraad had voor alle bezoekers van een festival kon deze knakker1 % van het gemiddelde zaterdagavondpubliek in de stad voorzien van een pilletje. Het is dus geen soortgelijke zaak.

  En natuurlijk gewoon weer op vrije voeten. Dat is immers ons rechtssysteem, op vrije voeten in afwachting van de uitspraak van de rechter en de opgelegde straf. Wat kinderen er mee te maken hebben weet ik niet, er blijkt nergens uit dit artikel dat er aan kinderen geleverd zou worden. Misschien moet u eens kijken in het nachtleven wie er allemaal drugs gebruiken. Het zijn onze toekomstige advocaten, rechters, makelaars, pedagogen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Volwassen mensen die al 18 geweest zijn.

 3. Mja, bankwezen, politiek, aandelenmarkten, advocatuur, zeg maar alle min of meer hoogaanziende jobs die flink betaald worden met een vrij hoog stressfactor zit vol met drugsgebruikers (en sexfeesten maar dat is een ander verhaal). De witteboordencriminaliteit. Maar ja, dat aanpakken kun je BV Nederland wel failliet verklaren ben ik bang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *