Straat in Beijum afgesloten wegens gaslucht

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Hulpdiensten hebben zaterdagmiddag de Bekemaheerd in de Groningse wijk Beijum enige tijd afgesloten wegens een vermeende gaslucht. Dat meldt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl.

De melding van een gaslekkage kwam even na het middaguur bij de brandweer binnen die daarop een bluswagen ter plaatse stuurden. “Uit voorzorg is de straat met linten afgezet”, vertelt Ten Cate. “Brandweerlieden zijn direct nadat ze ter plaatse kwamen een onderzoek gestart. Met behulp van meetapparatuur hebben ze verschillende metingen verricht. Daarbij werd echter niets opmerkelijks gemeten.”

Uit voorzorg is de situatie overgedragen aan energiebedrijf Enexis. Zij gaan verder onderzoek verrichten in de straat.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *