Een kijkje in de keuken bij Happietaria

Al vanaf 21 novemeber is Happietaria geopend aan de Henri Dunantlaan in Corpus Den Hoorn. Tijd voor OOG om eens een kijkje te nemen achter de schermen.

Happietaria is een initatief waarbij studenten vrijwillig een restaurant runnen voor een maand lang. Hierbij wordt geld ingezameld voor het goede doel. De studenten stellen zelf een menu samen en vervolgens kunnen ruim 200 man per avond genieten van een diner. Eventuele vrijwilligers kunnen koken, afwassen en bedienen in het restaurant. Ondanks dat Happietaria al ruim 500 vrijwilligers heeft, kan de organisatie altijd nog vrijwilligers gebruiken.

OOG was wel benieuwd hoe het er precies aan toe gaat bij Happietaria en daarom namen wij een kijkje in de keuken van het restaurant en spraken wij met allerlei mensen die iets te maken hebben met het initiatief.

Happietaria is nog tot en met 19 december open.