Werknemer Sandd: ‘Vragen van ons worden weggewuifd door PostNL’

nieuws

Werknemers van postbedrijf Sandd Groningen hebben donderdagochtend een bijeenkomst gehad gezien de overname van Sandd door PostNL. PostNL was aanwezig om in gesprek te gaan met werknemers van Sandd.

Werknemers van Sandd zijn bang dat er banen zullen verdwijnen binnen het bedrijf na de overname van PostNL. ‘Het zou zo kunnen zijn dat werknemers van veertig naar zes uur in een week gaan’, laat een werknemer van Sandd Groningen aan OOG weten.

De werknemer licht toe: ‘Bij de bijeenkomst vanochtend waren er mensen van PostNL aanwezig om ons te informeren. Bij het stellen van vragen kregen wij eigenlijk niet echt een duidelijk antwoord. Het werd praktisch gezien weggewuifd. Het leek allemaal een mooi communicatiepraatje vanuit PostNL.’

 

Deel dit artikel:

  1. Maar de vraag is of de sandd medewerkers wel willen werken bij post.nl want bij de sandd word je tenminste met respect behandeld door de dames of heren op kantoor.(gaat over vakantie, aantal wijken en extra wijken en de tijd die je er over mag doen, dus bijvoorbeeld woensdag ipv dinsdag omdat het slecht weer is, uren niet juist) De sandd medewerkers willen natuurlijk niet op straat komen te staan wat nu gebeurd. En ik kan het weten heb bij beide gewerkt. Ik doe liever niks i p v te werken bij post.nl. Waar ik ook helemaal niet tegen kan is dat de post.nl medewerkers de boel belazeren, dus meer uren op schrijven, met de auto post bezorgen, iemand anders laten lopen, extra uren laten uit betalen, tijd uit laten betalen die je met de fiets er over zou doen, maar gewoon met de auto gaan. Brommer voor prive gebruiken op zondag of bezorgen van de ochtend krant iedere morgen en na 1 straat bezorgen al pauze nemen, anders heb je min uren, ben je te snel klaar. Dus managers post.nl ik hoop dat jullie dit niet lezen. Het kan wel een grote kosten besparing zijn, als jullie eens in de wijk komen. En ik vergeet nog te melden gooi die post eens in de juiste brievenbus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *