Werknemer Sandd: ‘Vragen van ons worden weggewuifd door PostNL’

nieuws

Werknemers van postbedrijf Sandd Groningen hebben donderdagochtend een bijeenkomst gehad gezien de overname van Sandd door PostNL. PostNL was aanwezig om in gesprek te gaan met werknemers van Sandd.

Werknemers van Sandd zijn bang dat er banen zullen verdwijnen binnen het bedrijf na de overname van PostNL. ‘Het zou zo kunnen zijn dat werknemers van veertig naar zes uur in een week gaan’, laat een werknemer van Sandd Groningen aan OOG weten.

De werknemer licht toe: ‘Bij de bijeenkomst vanochtend waren er mensen van PostNL aanwezig om ons te informeren. Bij het stellen van vragen kregen wij eigenlijk niet echt een duidelijk antwoord. Het werd praktisch gezien weggewuifd. Het leek allemaal een mooi communicatiepraatje vanuit PostNL.’