Coöperatieve Wijkraad laat bewoners stemmen op ideeën voor Oosterparkwijk

De Coöperatieve Wijkraad laat wijkbewoners stemmen op 23 verschillende ideeën voor de Oosterparkwijk. De organisatie heeft 25.000 euro te besteden en laat de bewoners bepalen waar het geld voor gebruikt wordt.

De afgelopen maand konden mensen al ideeën indienen bij de Coöperatieve Wijkraad. Deze werden beoordeeld en vervolgens is een selectie gemaakt van 23 mogelijke investeringen. Men kan via stemvan.groningen.nl een account aanmaken en vervolgens ideeën aan het winkelmandje toevoegen. De mand kan tot 25.000 euro gevuld worden. Ideeën waarop wijkbewoners kunnen stemmen zijn onder andere een minibibliotheek, een AED en reanimatiecursussen, en een hondenspeelplaats.

Stemmen kan tot en met 1 december. Vervolgens maakt de Coöperatieve Wijkraad de winnende ideeën bekend.