Afvalverwerker Stainkoeln’ indirect in Belgische handen

nieuws
Foto: Andor Heij

Indaver heeft Grontmij Beheer Reststoffenprojecten BV overgenomen van ingenieurs-adviesbureau Sweco. De verkoop is donderdag bekrachtigd. Daarmee komt ook afvalverwerkingsbedrijf Stainkoeln in handen van het dochterbedrijf van het Belgische Katoen Natie.

Met de overname zegt Indaver de stortcapaciteit voor haar klanten zeker  te stellen. Ook wil het bedrijf zij kennis en expertise in huis halen. Daarnaast wil het bedrijf met de stortplaats Stainkoeln haar marktpositie in Nederland verstevigen.

Indaver is een internationaal bedrijf, dat sinds 2015 voor 75 procent in handen is van het Belgische Katoen Natie.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *