Meet & Greet met prijswinnende burgemeester

nieuws

Burgemeester Schuiling heeft deze donderdag in Hamburg een prijs gewonnen omdat hij er ‘clean’ naar toe reed. En er komt een ontmoeting met Groningers.

Burgemeester Koen Schuiling is in Hamburg op de ‘Hydrogen for Clean Transport Conference’. Hij reed er ‘clean’ naar toe in een auto op waterstof en dat leverde direct een prijs op. De ‘award for most efficient drive during the H2ME EU road trip’.

De nieuwe burgemeester van Groningen zit woensdag 30 oktober voor het eerst een vergadering van de Groningse gemeenteraad voor. Voorafgaand aan deze vergadering is er een Meet & Greet met burgemeester Schuiling. Inwoners van de gemeente kunnen zich daarvoor aanmelden.

De Meet & Greet met de burgemeester begint om 15.30 uur in de oude raadzaal van het stadhuis op de Grote Markt en duurt tot kort voor het begin van de raadsvergadering die om 16.30 uur begint. In de pauze van de vergadering eten de Gasten van de Raad met de raadsleden en leden van het college van B&W mee. De Griffie van de gemeenteraad biedt de Gasten deze maaltijd aan.

Er is er een beperkt aantal plaatsen. Als meer inwoners zich aanmelden dan er plaats is, nodigt de Griffie hen uit om Gasten van de Raad te zijn bij een volgende raadsvergadering. Aanmelden via gemeente.groningen.nl/gast-van-de-raad