Groningse rolstoeldansers opnieuw Nederlands Kampioen

nieuws
Foto: Marleen Bolwijn.

Het is het Gronings rolstoeldansduo Marleen Bolwijn en Tim Bijker weer gelukt om Nederlands Kampioen te worden in hun categorie. Het NK werd zaterdag georganiseerd in Steenwijk.

Het is de zevende keer dat dit succesvolle duo Nederlands Kampioen werd in de Hoofdklasse Combi Standaard 1. Het resultaat van zaterdag nemen ze mee naar het WK rolstoeldansen, dat vanaf 29 november wordt gehouden in Bonn.

Bolwijn en Bijker zijn niet de enige leden van Stichting Rolstoeldansplezier Groningen die mooie resultaten binnenhaalden tijdens het NK. Janneke Poiesz haalde een tweede plaats in de Hoofdklasse Duo standaard 1 en Bianca Bakker een zesde plaats in de gecombineerde klasse Senioren Duo Standaard.

Deel dit artikel: