Fietspad Hereweg vanaf maandag drie weken afgesloten bij viaduct Ring-Zuid

De Hereweg is van vrijdag 18 oktober tot maandag 28 oktober, ter hoogte van het viaduct onder de zuidelijke ringweg,  afgesloten voor autoverkeer. De werkzaamheden aan het fietspad richting Helpman beginnen al op maandag 7 oktober.

De afsluiting is nodig omdat er in de herfstvakantie gewerkt wordt aan de zuidelijke ringweg op deze plek. Het openbaar vervoer kan wel langs de werkzaamheden rijden, net als fietsers die vanuit Helpman richting het centrum rijden. Fietsers vanuit het centrum richting Helpman, moeten al omrijden via de Papiermolen-tunnel.

Voor de omleiding voor auto’s wordt nog een omleidingsroute gepland. Deze wordt ter plaatse aangegeven met omleidingsborden.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *