OOG-programma op 3voor12 Groningen jubileum

nieuws
Bron foto: Elin Stil

Het OOG-radioprogramma Oorsmeer is live te beluisteren op het aanstaande 3voor12 Groningen jubileumfeest deze zaterdag in Vera.

Sinds 2006 is er op de Groningse stadszender OOG Radio het programma Oorsmeer te beluisteren. De dj’s verbonden aan dit collectief selecteren wekelijks een prikkelende mix van indie, electronica, rock, ambient en “alle soorten wave”. Tegenwoordig wordt het collectief gevormd door Coco, Dr. House en Neon Wasabi, wiens draaikunsten elke maandagavond te beluisteren te zijn van 21:00 tot 23:00.

Op zaterdag 28 september is Oorsmeer ook live mee te maken — tussen de bandoptredens door — tijdens het vijftienjarig jubileumfeest in Vera. De dj’s vinden het erg cool om er deze avond bij te zijn; volgens Neon Wasabi “ondersteunen lokale muziekorganisaties en instanties elkaar en zo hoort dat”.

Kaarten voor het 15-jarig jubileum van 3voor12 Groningen zijn te koop via Vera. De artiesten die optreden zijn CYNN, Avery Plains, Mark Roggebrood en Cashmyra.

Deel dit artikel: