Kon Veel Minder S02E05: Een gemakkelijke overwinning…

sport
Foto: sportphotoagency.com

Een gemakkelijke overwinning zou het worden toch? De jongens van de Kon Veel Minder hadden het goed mis.

FC Groningen verloor afgelopen zaterdag met 1-2 van Heracles Almelo. De Trots van het Noorden kwam niet best voor de dag tegen de Tukkers en dat riep vele reacties op bij de supporters. In de vijfde aflevering van het tweede seizoen geven Maarten, Thijs en Wouter hun reactie op de verloren wedstrijd. Tevens bespreken zij het nieuwe magazine van de fanatieke aanhang van de club, de Noordtribune, en de sluiting van de transfermarkt.

Als laatste komt ook de loting van de KNVB Beker ter sprake. FC Groningen zal in de aankomende ronde aantreden tegen SVV Scheveningen of Harkemase Boys. Welk tripje hebben de jongens liever: Scheveningen of Harkema? Je hoort het in de nieuwe Kon Veel Minder de Podcast!

De podcast is via de volgende kanalen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *