Bezorgfietser en scooter botsen in Nieuwe Ebbingestraat

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk dinsdagmiddag in de Nieuwe Ebbingestraat zijn een bezorgfietser en een scooter met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 17.20 uur. “Door nog onduidelijke oorzaak zijn de fietser en de scooterrijder op elkaar gebotst”, vertelt Wind. “Mensen die het hebben zien gebeuren vertelden aan mij dat door de aanrijding de scooterbestuurder over de kop is gevlogen.” Volgens Wind raakte de man daarbij lichtgewond. Na behandeling door ambulancemedewerkers kon hij zijn weg vervolgen. De bezorgfietser kwam er zonder kleerscheuren van af.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk.

Deel dit artikel: