Noorderzon Report vrijdag

wijken

Iedere werkdag presenteert de OOG Ochtendshow de Noorderzon Report. Reporter Basz de Jonge is op het festival aanwezig en spreekt o.a. met cabaretier Bert Visscher.

Visscher woont vlakbij het Noorderplantsoen en wil dit evenement natuurlijk niet missen. Ook vertelt hij dat hij wellicht nog weer eens wil meedoen. Verder heeft De Jonge een interview met Suuz van Wijk over een eenhoorn en ontdekt hij dat wanneer je van de gebaande paden afgaat, dat je dan prachtige muziek kunt tegenkomen.

Beluister het item hier terug:

Noorderzon gaat nog even door en De Jonge zal ook volgende week zijn Noorderzon Reports blijven maken voor de OOG Ochtendshow. Luister ook dan iedere werkdag van 7 tot 9 naar OOG Radio, ether 106.6FM, Haren 107FM, livestream via http://oogochtendshow.nl.