Motorrijdster gewond bij verkeersongeluk Sontplein

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk vrijdagavond op het Sontplein is een motorrijdster gewond geraakt. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde rond 18.50 uur. “Door nog onbekende oorzaak kwamen een motorrijder en een automobilist met elkaar in botsing”, vertelt Rick ten Cate van tencatefotografie.nl. “De motorrijdster kwam bij het ongeluk ten val.” Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Terwijl politieagenten het overige verkeer in goede banen leidden bogen ambulancemedewerkers zich over het slachtoffer. Na stabilisatie werd zij met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de oorzaak van het ongeluk wordt onderzoek gedaan.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Op de kruising Sontweg met de Europaweg botsten twee auto’s op elkaar. Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl

Ongeluk op kruising Europaweg
Aan het eind van de middag had er even verderop ook al een ongeluk plaatsgevonden. Rond 17.30 uur botsten twee auto’s op elkaar op de kruising Sontweg met de Europaweg. Niemand raakte gewond, wel raakten beide auto’s beschadigd. Door de aanrijding ontstonden er files. Politieagenten zorgden er voor dat alles in goede banen werd geleid. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is onbekend. Ook hier wordt onderzoek naar gedaan.

Politieagenten leidden het verkeer in goede banen. Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl