Kon Veel Minder S02E04: Een jaar Kon Veel Minder!

sport
Foto: sportphotoagency.com

Kon Veel Minder de Podcast bestaat vandaag precies één jaar!

Op 27 augustus 2018 kwam de allereerste aflevering van de FC Groningen podcast ‘Kon Veel Minder’ online. De heren zijn nu precies een jaar verder en dat vraagt om een jublieumuitzending. In deze jubilieumuitzending keert Thijs terug van zijn zomervakantie en schuift eindelijk weer aan om samen met Maarten en Wouter de gebeurtenissen te bespreken rondom de Trots van het Noorden.

De transfergeruchten rondom de Japanner Ritsu Doan zijn ook onderwerp van gesprek bij de heren van Kon Veel Minder. Moet technisch directeur Mark-Jan Fledderus zich vasthouden aan de gevraagde veertien miljoen euro of moet hij zich overgeven aan de geboden miljoenen van PSV Eindhoven? Daarnaast komt de lievelingspizza van de podcastmakers ter sprake en de aankomende wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo geeft Kon Veel Minder de Podcast twee kaarten weg, aangeboden door FC Groningen. De kaarten vallen te winnen door een persoon te taggen onder het Facebookbericht van deze aflevering.

De podcast is via de volgende kanalen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.