Kon Veel Minder S02E02: “Groningen heeft een gigantisch signaal afgegeven”

sport
Foto: sportphotoagency.com

Een intense week voor FC Groningen. Dat vraagt om een nieuwe aflevering van Kon Veel Minder de Podcast.

Veel interessante gebeurtenissen de afgelopen week voor FC Groningen: een kort geding, transfernieuws en de beladen wedstrijd tegen FC Twente. Samen met de voorzitter van de Supportersvereniging, John de Jonge, bespreken de heren van Kon Veel Minder onder andere de prestaties van scheidsrechter Christiaan Bax, de rechtszaak tussen de club en de Supportersvereniging, keert de Piethoane van de Week terug en beschouwen de heren voor op de wedstrijd tegen AZ Alkmaar in het Cars Jeans Stadion.

De podcast is via de volgende kanalen te beluisteren: Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *