Ga jij met FC Groningen mee naar Eindhoven? Dan mag je baas naar een thuiswedstrijd

sport

De competitiewedstrijd PSV – FC Groningen is verplaatst naar woensdag 25 september. Om zoveel mogelijk supporters mee naar Eindhoven te krijgen op een doordeweekse avond, vraagt de club aan werkgevers om mee te werken met de supporters.

Algemeen directeur Wouter Gudde hierover: “Wij hopen dat er ook nu zoveel mogelijk supporters mee naar Eindhoven gaan. Dat wordt een uitdaging op een doordeweekse dag. Daarom hebben wij een brief opgesteld. Supporters kunnen een document voor hun werkgever downloaden. Via ons kunnen zij aan hun werkgever vrijaf vragen. In ruil voor de medewerking nodigen wij op onze beurt de directeur van de onderneming uit bij een thuiswedstrijd van FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion.”

Supporters die reeds een toegangskaart hebben aangeschaft, maar woensdag 25 september om welke reden dan ook niet naar Eindhoven willen of kunnen afreizen, kunnen gratis annuleren en hun geld terugkrijgen.

Deel dit artikel: