Danny Buijs laat basiself FC Groningen staan tegen FC Twente

sport
Foto: Sportphotoagency.com

FC Groningen start zaterdagavond in eigen huis tegen FC Twente met dezelfde basiself als tegen FC Emmen. Dat heeft trainer Danny Buijs gezegd tijdens het wekelijkse perspraatje.

FC Groningen won met 1-0 van Emmen en Buijs ziet geen redenen om zijn elftal te wijzigen. Aanwinst Bart van Hintum zou ook kunnen starten, maar die houdt het volgens Buijs nog niet de 90 minuten vol qua belasting. Absalem krijgt daarom de voorkeur.  Buijs zei verder dat hij blij is dat Twente terug is in de eredivisie. “Het is een grote club en het zijn altijd verhitte potjes met Groningen”.  FC Twente werd vorig seizoen kampioen in de eerste divisie en begon de competitie thuis met een 1-1 gelijkspel tegen PSV. De wedstrijd tussen FC Groningen en FC Twente begint om 18.30 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Padt; Zeefuik, Te Wierik, Itakura, Absalem; Matusiwa, Doan, Gudmundsson, Lundqvist, Hrustic, Sierhuis.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *