Auto’s en vrachtwagen betrokken bij verkeersongeluk Julianaplein

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk vrijdag aan het einde van de middag nabij het Julianaplein zijn verschillende auto’s en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Dat melden verschillende incidentenwebsites.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen drie personenauto’s, een bestelbusje en een vrachtwagen met elkaar in botsing. “Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden van de betrokken voertuigen te controleren”, vertelt Rick ten Cate van de incidentenwebsite tencatefotografie.nl. “Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.”

Eén van de betrokken voertuigen raakte dusdanig beschadigd dat deze weggesleept moest worden door een bergingsbedrijf. Vanwege het ongeluk was één van de rijbanen tussen het Julianaplein en Martiniplaza enige tijd afgesloten.

Foto: Raymond Meter – meterfotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel: