Automobilist schept scooterrijder op Griffeweg

nieuws
Foto: Joaquín Lo Sie Sen - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk op de Griffeweg is dinsdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt. Dat meldt een nieuwsfotograaf van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de kruising met de Europaweg. “Op het kruispunt heeft een automobilist een scooterrijder geschept”, vertelt nieuwsfotograaf Joaquín Lo Sie Sen. “Hierdoor is de scooterbestuurder ten val gekomen.” Hulpdiensten waren snel aanwezig. Ambulancepersoneel heeft vervolgens het slachtoffer behandeld aan diens verwondingen.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk . Volgens de fotograaf werkten de verkeerslichten op de kruising naar behoren. Het overige verkeer ondervond enige overlast als gevolg van het ongeluk.