Geen treinen maar bussen op station Groningen

Nagenoeg stilte op het hoofdstation, drukte op het busstation: deze week rijden er op een aantal trajecten bussen in plaats van treinen. Door diverse werkzaamheden aan het spoor zetten NS en Arriva vervangend vervoer in richting Assen, Veendam en het Duitse Weener.

Vanochtend was het al aardig druk op het station, maar toch verliep alles soepel. De meeste reizigers leken geen moeite te hebben met de veranderingen en ook de extra reistijd vormde geen probleem. Wie tijd over had tijdens het wachten op de bus, werd voorzien van afleiding in de vorm van een dobbelspel. Een gratis kopje koffie met gebak, een lunch of zelfs diner behoorden tot de mogelijke prijzen.

Vanaf 8 augustus rijden NS en Arriva weer volgens de normale dienstregeling.

 

Deel dit artikel: