Wethouder blij met uitspraak zaak Woldring

Wethouder Roeland van der Schaaf is blij met de uitspraak van de rechter in de zaak Woldring.

Woldring verhuurt op diverse plaatsen in de stad kamers en woningen. Hij verplicht huurders op soms ook een parkeerplaats te huren aan de Friesestraatweg op zijn eigen kantoorterrein. Maar in sommige gevallen mag de huurder die plek niet eens gebruiken. De rechter vindt dat Woldring huurders niet kan verplichten een parkeerplaats te huren en maakte een eind aan deze constructie. Willem Groeneveld van Stadsblog Sikkom bracht de zaak aan het licht.

Woldring heeft nog niet gereageerd.

Deel dit artikel:

  1. En ook nog net doen alsof ze de huurder helpen door ze geld uit te zak te kloppen. Dit is gewoon oplichting en dient strafrechtelijk te worden aangepakt.

  2. Nog pech dat ze nog voor die tijd hadden besloten het Groningse woningaanbod met 453 appartementen uit te breiden. Met meer aanbod gaat het woningtekort en gaan daarmee de huurprijzen eventueel naar beneden. Zonder tekort marginaliseren SP/GL/PvdA en zouden ze hun maatregelen ter maximalisatie tekort niet langer kunnen uitvaardigen (waardoor hun marginalisatie onverhoopt zou escaleren). Goed dat men dit nog enigszins tijdig een halt toe heeft kunnen roepen.

  3. Echt van de zotte. Onze belastingcenten naar Woldring. Denk niet dat die het nodig hebben. Nu kunnen ze dus de portemonnee trekken en iedereen kan de huurprijs en de parkeerplek aanvechten. Goede zaak. Benieuwd of ze zich al rijk hadden gerekend met het nieuwe pand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *