Vertraging door persoon op het spoor bij Hoofdstation

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Het treinverkeer rond het Hoofdstation heeft zaterdag aan het einde van de middag te kampen gehad met enige vertraging omdat er een persoon op het spoor rond liep. Dat meldt Patrick Wind van de incidentenwebsite 112groningen.nl.

De persoon werd rond 17.10 uur aangetroffen. “Politieagenten hebben de man van de rails gehaald”, meldt Wind. “Het treinverkeer lag niet stil maar wel kregen de machinisten tussen Groningen en Zuidhorn en tussen Groningen en Groningen Noord de aanwijzing om stapvoets te rijden waardoor er vertraging ontstond.”

“Ik was onderweg van Leeuwarden naar Groningen”, vertelt een reiziger. “Vlak voor Groningen kwamen we stil te staan. Na tien minuutjes konden we weer verder rijden.” Inmiddels rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

Deel dit artikel: