‘Verkeerslichten ring west staan helemaal verkeerd afgesteld’

nieuws

‘Kruisend verkeer op de ring west krijgt tegelijk groen!’, luidt een tweet aan de gemeente.

‘Hoi, de verkeerslichten ring west staan helemaal verkeerd afgesteld. Tijd op groen is niet goed, maar ook kruisend verkeer krijgt tegelijk groen!’

De gemeente antwoordt: ‘In dit geval betreft het een verkeerslicht van de Provincie Groningen. Hopelijk kan hier snel iemand naar kijken’.

Deel dit artikel:

 1. Typische ambtenarengedrag. Geen verantwoordelijkheidsbesef noch inlevingsvermogen. Zit waarschijnlijk achter zijn/haar werkstation Patience te spelen.

  1. Is niet typisch ambtenaren gedrag dat zie je overal. Dat is het huidige klimaat waar we in leven. Daarvoor zijn er ook managers voor managers voor managers, ze kunnen alles op elkaar afschuiven en een ieder heeft een heel klein beetje verantwoordelijkheid zodat bij stront aan de knikker er niet voldoende gronden zijn om iemand ter verantwoording te roepen laat staan te ontslaan.

  2. Nouja, zo te zien hebben ze de provincie wel ff getagd op twitter. :)
   https://twitter.com/P_de_B/status/1126006524227346432

   Maargoed, daar is een beheerder van een twitteraccount ook niet voor, zullen we maar zeggen.

   De provincie meldt als antwoord op hetzelfde bericht dat de camera’s die het verkeer registreren niet goed werkten.
   Lekker systeem, dat dan blijkbaar op vermoedens maar groen licht geeft ipv knipperend oranje en een automatische melding naar de beheerder.

 2. Dit is al jaren bekend, stond een paar jaar geleden al een artikel over in de Nieuwsbode (of ander suffertje). Toen schreven ze dat de groene golf stond afgesteld op 160km. per uur. Is vervolgens niks mee gedaan.
  Overigens waren ze afgelopen week aan het sleutelen aan de verkeerslichten bij de kruising Friestraatweg met de Siersteenlaan / Pleiadenlaan. Volgens mij staan die nu anders afgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *